Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Ku kembali

Assalamualaikum wbt & salam 1Malaysia

Alhamdulillah petang or malam nie bro akan gerak balik dari tempat bro menghilang selama seminggu nie...

Pe2 pun nntkan entry dari bro esok.

Buat mereka yang mencari2 bro tue... tgu la ek.. bro tahu korang rindu dengan rapu rapan dari bro.

Maybe dalam seminggu nie bro lambat sikit reply komen u'll. yang pasti bro tetap akan mengomen semula.

Hope perjalanan pulang bro xde pe2 masalah n selamat sampai ke tempat yang bro ingin tujui (home sweet home)

16 Jejak Perantau Maya:

lintasan hati said...

oittt...dh balik?
g lh lame2 sket
x sempat lg nk rindu2 rapu rapan dr kamu..haha

Framestone said...

cet...belum balik lagi la...
waduh menghalau nmpk huhuhh
tau la xrindu kat rapu rapan bro kan... xpe la..biar bro membawa diri yg lara nie

sharamli said...

sm0ga slmt smpai

Framestone said...

thank sharamli....

Eazy Izzuddin said...

akhirnya kembali
semoga slamat tiba
=D

miss zahidah said...

yea!2...bro dah balik....da bawa ole2 x?:p

Ayu said...

laa.. dan nk balik ke?? apsla x berumahtangga kat sana je??

Anak Gemilang said...

hihihi. slm bro. hehe. mcm dah lama lak ora x komen ngn bro ni. sori2. hehe. bZ.. miggu pertma pdftrn. agk bz..
ape pun.. ora doakn. bro slmt smpi ke destinasi..
jgn lupa updte blog ek. hee3

Framestone said...

Eazy--> he..23x dah selamat kembali pun.... sorry xroger dgn eazy..bz sikit kat sane... tidopun xcukup huhuhu nantikan entry bro esok pagi ek

miss zahidah--> ops xde ole2 la... sorry ek..len kali leh kot

Ayu--> nie betul2 nk menghalau ek...ye la sape la kite nie kan... tau la die dah berumah tga..tgulah kite berbanglo lift nnt ek

Ora--> he..23x maaf bro pun xtau sape yg dah komen or belum kat blog bro.. bro pun bz bangat...xsempat nk reply ke ape ke kat blog nie... sian die dah bersawang

pe2pun bro dah selamat sampai ke rumah... penat la drive memalam nie...

SasHa Lee said...

Berhati2 di jalan raya k!! ;)

Framestone said...

dah selamat sampai pun... tgh berstremyx di rumah

izan said...

framestone,

siapa rindu siapa niii....
ngaku ajelar rindu nak masukkan entri power2 tu tuk tatapan umum... hehehe..

amboi jalan2 ye..... mesti seronok sakan nih..

kuIna LadyInRed said...

eeehhh ada org merindu ker?
rindu blog ker rindu pd seseorng bernama insan.

http://www.kuina.kujie2.com

Framestone said...

kak izan--> mmg rindu nk masukan entry power2 n yg mantap2 untuk tatapan semua he..23x

pe2 pun tgu la kak... tgh nk mencari cerita untuk dikongsikan

KuIna--> xla.. rindu kat kamu kot he...23x susah la..bro kan addict berblog nie huhuhu

Cik Peanut said...

selamat pulang kembali, bro..
menyambung tigas sebagai seorang blogger..
kalau prestasi anda memuaskan,
saya janjikan kenaikan pangkat k..

from,
ceo of blogger
hahahhaha
=D

Framestone said...

cet2..sejak bile ade ceo blogger komen kat blog bro nie...

tugasku hanya bikin kacau onar di blog ku... ade pe2 masalah contact direct je.. segala masalah anda akan diperbesarkan

regard
advisor's of CEO bikin onar 24jam

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top