Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

New Member - Along Arman

Di sini BeliBuy ingin memperkenalkan salah seorang Blogger yang rajin melawat BeliBuy. Mungkin ramai yang mengenali beliau. Mengunakan kata-kata yang pernuh bermakna di banner beliau
" Life is So Complicated "
Hobby Along yang BeliBuy nampak adalah chatting (dekat shoutbox), Surfing (ombak kat area Hawaii (",) ), Editing (??? BeliBuy tidak tahu apa yang dia suka edit) dan lain-lain.

Sentiasa merasakan kehidupannya semakin susah hendak digambarkan. Sebab itu beliau suka bergambar. Kalau tidak percaya, pergi usha sendiri. Ada sesiapa boleh menjadi Lucky Star dalam hidup Along?? Dia tengah mencari.

p/s- Buar Along.... Jangan marah ek


tags- Along Arman, Life is so complicated

10 Jejak Perantau Maya:

Along Arman said...

ErkkKk!! camniE pun ada kEr?
hEhEhE.. mE skE Edit pic loh :P

framestone said...

suke edit picture ek...nk buh pic kamu kat sinie x

Along Arman said...

err.. buh pic mE kat cni?
nak wut pER?
huhuhuh :P
ya lor.. tgkla kat fs..
my pic mostly yang di Edit :)

framestone said...

buh la gmbr kamu kat sinie...baru ramai yg offer diri nk jd lucky star kamu

BiSkUtZ LeMaU said...

Along di interframekn kat sini.. wah.. caghe ar.. hehehe.. (^__^)

framestone said...

biskut...nk rase kne framekan kat sinie x??? ok je..klu ko rajin aku inframe ko ek

mae said...

famous gile along...kat sini pun terframe...

framestone said...

nie turn along...lepas nie xtau turn sape plk...kamu mau ke

k.e.r.i. said...

wah, along sungguh feymes..
sampai ade yang nak sponsor blog nak promote pics along..
huhu..

Admin said...

ala besa2 je nie....ramai gak yang kenal along ek...hidup along....

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top